Santazia Logo
Her kan du læse historien fra SantaZia, hvor Julemanden får fortryllet kartotekskortene over alle verdens søde børn. På spillet kan historien ses som en flot computeranimation med tale og lyd!

(Klik på et af billederne for at se større billeder.)


Billede 1 ede i kælderen gemmer jeg kartotekskort over alle de søde børn på hele jorden. Efterhånden var der dog blevet så skrækkeligt mange, at jeg ville taste alle børnene ind i min computer for at spare en masse tid. Men det gik desværre meget langsomt med at taste..
en så fik jeg en god ide. Jeg kom i tanke om min gamle tryllebog. Den har jeg nogle gange brugt til at hjælpe mig med Julen. Det er en meget ivrig tryllebog. Når man tænker på den, så kommer den faktisk flyvende af sig selv.
Billede 2
Billede 3 en er virkelig god, men jeg bruger den ikke så tit, for man kan blive så frygtelig træt, når man læser trylleformler op. Men her kunne tryllebogen gøre rigtig meget nytte. Med den kunne jeg få tryllet alle kartotekskortene ind i den dumme computer, og så spare en masse arbejde.
er er nemlig mange mærkelige og spændende formler og opskrifter i bogen. Jeg fandt en god formel, og så læste jeg formlen op så godt jeg kunne: "ª] §Ð". Det virkede! Alle skufferne med kartotekskortene sprang op!
Billede 4
Billede 5 en så skete der ikke mere. Der manglede noget i trylleformularen, så det skyndte jeg mig at læse op. Og det virkede igen! Kortene fløj henover mig og computeren! De hængte i luften og snurrede rundt.
or at få dem ned i computeren, skulle der mere trylleformel til. Men vinden fra kortene må have fået tryllebogen til at bladre. Da jeg læste den næste formel op, så formlen helt anderledes ud. Men jeg læste den op - og det skulle jeg aldrig have gjort.
Billede 6
Billede 7 ludselig blev alle kortene til en slags mærkelige sukkerkorn, der fløj ned i min krukke. Og dernede ligger nu alle de mærkelige sukkerkorn med navnene på alle verdens søde børn - så nu kan børnene ikke f åderes julegaver. Og trylleriet har også forhekset 24 ting i mit slot. Du må hjælpe mig...

 
- og du kan hjælpe Julemanden med at få tryllet kortene tilbage, så verdens børn kan få deres julegaver! Køb SantaZia spillet og hjælp Julemanden med at finde og læse den rigtige opgave, der skjuler sig i hver af de 24 fortryllede ting på slottet.