Santazia Logo
SantaZia II er produceret af Claus Bülow Christensen og Christopher Roos
er er en masse tegninger fra de første udkast til SantaZia projektet. Disse tegninger dannede grundlaget for det senere arbejde på de avancerede Silicon Graphics computere, hvor hele Julemandens slot blev opbygget. Tegningerne er lavet på godt gammeldags papir, og således brugt som inspiration og udgangspunkt for 3-D animatorerne.
Men de færdige rum på SantaZia spillet ligner forbløffende godt tegningerne, hvis stemning ligeledes gennemsyrer al computergrafikken på SantaZia. Klik her for at se en række af de tegninger, som ligger til grund for universet på SantaZia spillet. Tegningerne er udført af designeren Helle Hegner. Helle har også bygget mange af rummene på 3-D programmet SoftImage.

er kan du se nogle skærmbilleder fra arbejdet med opbygningen af SantaZia's 3-dimensionelle verden. SantaZia's er designet i 3-D ved brug af avanceret software fra SoftImage på Silicon Graphics computere.
en 3-D computer kan man ved at bruge avancerede værktøjer designe et hvilket som helst objekt og derefter manipulere, det bl.a. ved at ændre dets overflade, så det fremstår mere naturligt og dermed meget overbevisende. Klik på computeren her til højre for at se hvordan SantaZia's rum så ud under arbejdet på 3-D computerne.
Santazia er der blevet brugt en stor mængde "rigtigt" billedmateriale til alle overfladerne på vægge, gulve og genstande på slottet. Derimod er snelandskabet, hvor slædeturen i introduktionen foregår, baseret på en matematisk efterligning af sne og snevejr.
SantaZia er produceret på hele 10 sprog og solgt i et stort oplag til en lang række lande.

Her er hele produktionsholdet bag SantaZia II
directed by  Christopher Roos
story by  Christopher Roos
 & Claus Bülow Christensen
based on an Idea by  Gert Lund & Leif Jensen
lead design  Helle Hegner
animation  Tobias Biehl
 Niels Knuth-Winterfeldt
 Allan Bo Sanden
music composed by  Søren Mikkelsen
vocals  Sus Steensig
quicktime(tm) virtual reality  Christopher Roos
sound design  Søren Mikkelsen
script and dialog  Claus Bülow Christensen
programming  Ask Møller & Christopher Roos
production
 Metronome Media Productions
 for Moldow A/S

license and distribution 
 TomorrowsNextMediaConsultancy and
 SantaZia ApS
SantaZia Website Anders Lundholm
Claus Bülow Christensen