Santazia Logo

Julemandens slot
antaZia er en enestående dansk multimedia produktion, hvor de nyeste interaktive teknikker er taget i anvendelse. Et ægte juleeventyr med musik, tale og masser af sjove computerspil.
antaZia er Julemandens slot, hvor man kan bevæge sig gennem en række rum ved hjælp af 3-D computergrafiske teknikker, også kaldt QuickTime Virtual Reality.
lle rummene har deres egne lyde og baggrundsmusik, og efter den 1. december kan man klikke på en masse ting og få mange skægge overraskelser. Der er nemlig 24 forheksede objekter i form af 24 overraskende og sjove computeranimationer, man kan se igen og igen. Til hvert forhekset objekter knyttet et skægt og underholdende spil.
an får en ny animation og et nyt spil hver dag i december måned, da SantaZia CD-ROM styres af computerens indbyggede ur, og altså opfører sig som en god gammeldags julekalender.
e 24 spil er forskellige sjove spil, f.eks. puslespil, huskespil etc. Til sammen udgør de 24 spil mange timers hyggelig underholdning og lærerigt hovedbrud for små og store hjerner!. Hvis du vil læse mere om spillene kan du hoppe videre herfra.
pændende internationale juleretter.

erudover er der på SantaZia en interaktiv kogebog med traditionelle juleopskrifter fra 13 lande. Du kan finde alt lige fra traditionelle opskrifter til de mere raffinerede franske anretninger. Der er håndtegnede illustrationer til alle retterne, og du kan også printe opskrifterne ud til eget brug i køkkenet. Hvis du klikker på kogebøgerne nedenfor, kan du se eksempler fra de mange forskellige juleretter. Klik på en af siderne!