Santazia Logo
Her er nogle eksempler på de 24 sjove spil og hovedbrud på SantaZia. Hvis du klikker på et af spillene, så får du et større billede frem.
antaZia spillet styres af computerens indbyggede ur, og opfører sig altså som en god gammeldags julekalender. Hver dag gennem december måned får man en ny animation og et nyt spil. De 24 spil er forskellige sjove spil, f.eks. puslespil, huskespil etc. Til sammen udgør de 24 spil mange timers hyggelig underholdning og lærerigt hovedbrud for små og store hjerner!ang nissen!
I spille skal du fange den uartige nisse, når han kommer ud af en af æskerne. Det lyder nemt, men du skal hurtig.


vad hører ikke til på billedet?
Her gælder det om at finde ting, der ikke hører til på billedet.


ule Poker.
Som du ved, kan soldater godt lide at spille kort, og du skal tage et slag Jule-Poker med soldaterne. Du får en sparegris med nogle penge, og dem vil soldaterne godt have fingrene i!. Men du kan være heldig, og vinde en masse penge til dig selv!


lacer objekterne.
Kig godt på billedet og prøv derefter, om du kan placere objekterne de rigtige steder. En SantaZia opgave af de lidt nemmere.


aml sekskanterne
Det er en svær opgave her lige før jul, men så går tiden med det! Du skal samle sekskanterne, så farverne på alle kanterne mødes. Flyt sekskanterne med musen og drej dem med piletasterne.


ire på stribe.
Snemanden gemmer på et spil, hvor du skal forsøge at få fire brikker på stribe før din modstander. Du kan spille mod computeren eller du kan spille mod en af dine venner.


vor hører lyden til?
Når du klikker på høttaler-ikonerne til venstre, hører du en lyd. Du skal nu trække lyden hen på billedet på det sted, hvor lyden kommer fra. Når du finder det rigtige dyr, kommer der en lille animation på dyret.